Zwanger! Een spannende tijd waarin je opeens veel verantwoordelijkheid voelt voor het wezentje in je buik. Maar hoe zorg je nu het beste voor je kindje? Wat jij in je mond stopt maakt een groot verschil, want de baby in je buik eet gezellig met je mee. Je krijgt al snel adviezen over foliumzuur, rauw vlees en alcohol. Belangrijke adviezen, maar wat is de wetenschap erachter? En hoe zit het nu precies met koffie, (kruiden)thee of vis?

Tijdens deze workshop leer je hoe je risico’s inschat en verkleint in de praktijk. Daarnaast geef ik uitleg over een gezond voedingspatroon. Internet staat vol tegenstrijdige adviezen, dus zie jij door de bomen het bos niet meer? Meld je aan voor de informatieavond over gebalanceerde voeding tijdens je zwangerschap. Je partner is natuurlijk ook welkom en mag gratis aansluiten. Meer weten? Kijk op www.aukeloonen.com.

Docent

Auke Loonen MSc, Voedingskundige

Dag

Dinsdagavond van 19.00-21.00uur. Zie onze agenda voor de data in 2022.

Plaats:

Cursuscentrum Calamaris

Kosten

Welkomskorting: €15,00 per koppel (pinnen niet mogelijk).

N.B. Tijdens de zwangerschap is steun van je partner belangrijk. Daarom is het fijn als hij ook bij de bijeenkomsten aanwezig kan zijn.

Inschrijving

Inschrijven kan door het verzenden van onderstaand inschrijfformulier. Vergeet in de opmerkingen niet aan te geven voor welke datum je je wilt inschrijven en of je alleen of met partner komt.

Inschrijven Informatieavond Gezonde voeding in de zwangerschao

Welkom!

Géneviève Calamaris
Géneviève Calamaris
Géneviève Calamaris
  • Een vast vertrouwd team
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Avondspreekuren