Om je goed voor te bereiden op de bevalling of het geven van borstvoeding, kun je deelnemen aan onderstaande informatiebijeenkomsten. Ook na de geboorte van je kindje kun je in ons cursuscentrum terecht. Ontmoet andere moeders of krijg antwoord op praktische vragen in het Mamacafe.

Informatiebijeenkomsten

Informatieavond Borstvoeding

Borstvoeding is natuurlijk, maar niet vanzelfsprekend. Een goede voorbereiding is veel waard! Overweeg je om borstvoeding te gaan geven? En wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn? Meldt je dan aan voor de informatieavond over borstvoeding.

Informatieavond Eerste Hulp aan Kinderen

Deze informatieavond is bedoeld om (aanstaande) ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden informatie te geven over regelmatig voorkomende ongelukjes in en rondom huis.

Zwangeren zaterdagen

Om je goed voor te bereiden op de bevalling, kun je het online webinar van ons verloskundig samenwerkingsverband Kiem volgen. Ieder kwartaal vindt er een ‘Zwangere Zaterdag’ plaats.

Mamacafe

Heb je na de kraamtijd praktische vragen waar je graag een antwoord op zou willen? Wil je je ervaringen delen met andere mama’s en eens horen hoe zij bepaalde zaken rondom de opvoeding aanpakken?