Om je goed voor te bereiden op de bevalling of het geven van borstvoeding, kun je deelnemen aan onderstaande informatiebijeenkomsten. Ook na de geboorte van je kindje kun je in ons cursuscentrum terecht. Ontmoet andere moeders of krijg antwoord op praktische vragen in het Mamacafe.

Informatiebijeenkomsten

Informatieavond Gezonde voeding in de zwangerschap

Internet staat vol tegenstrijdige adviezen mbt gezonde voeding in de zwangerschap. Zie je door de bomen het bos niet meer? Meld je aan voor de informatieavond over gezonde voeding tijdens je zwangerschap.

Informatieavond Borstvoeding

Borstvoeding is natuurlijk, maar niet vanzelfsprekend. Een goede voorbereiding is veel waard! Overweeg je om borstvoeding te gaan geven? En wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn? Meldt je dan aan voor de informatieavond over borstvoeding.

Zwangeren zaterdagen

Om je goed voor te bereiden op de bevalling, kun je een bezoek brengen aan de Zwangeren Zaterdagen. Ieder kwartaal vindt een ‘Zwangere Zaterdag’ plaats.

Mamacafe

Heb je na de kraamtijd praktische vragen waar je graag een antwoord op zou willen? Wil je je ervaringen delen met andere mama’s en eens horen hoe zij bepaalde zaken rondom de opvoeding aanpakken?