Calamaris is een praktijk van 6 verloskundigen. Samen vormen we een hecht team met veel kennis en ervaring. Calamaris is al jarenlang het vaste gezicht voor vele zwangeren en hun partners in Veghel en omstreken. Naast volledige verloskundige zorg bieden we onder andere Echoscopie, Centering Pregnancy, versiespreekuur en Anticonceptiespreekuur. Mirjam en Marieke zijn onze vaste assistenten. Bij hen maak je onder andere de afspraken. Op spreekuurdagen zijn zij het vertrouwde gezicht en het eerste aanspreekpunt.

Welkom!

  • Een vast vertrouwd team
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Avondspreekuren

Alles over onze praktijk

Ons team

Team Calamaris bestaat uit een team van 6 verloskundigen en 2 assistenten. Wij staan voor continuiteit van zorg. Daarom worden wij in geval van vakantie, ziekte of nascholing ondersteund door een waarnemend verloskundige,

Bereikbaarheid

Calamaris heeft één telefoonnummer voor al uw vragen: 0413-342241, hierop zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Lees hier meer over onze bereikbaarheid overdag en ’s nachts en onze spreekuurtijden.

Studenten verloskunde

Binnen onze praktijk lopen regelmatig studenten verloskunde uit Maastricht stage. Samen met de verloskundige praktijken in de regio en onze collega’s in het ziekenhuis, vormen we één opleidingsteam.