Verloskundigcentrum Calamaris staat voor complete verloskundige zorg. Daarom hebben we naast onze verloskundige praktijk ook een eigen cursuscentrum. Binnen dit cursuscentrum bieden we cursussen en informatieavonden aan die zijn bedoeld om zwangere vrouwen en hun partner voor te bereiden op de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap. Ook zwangeren die elders onder controle zijn, zijn van harte welkom!

Waarom een cursus

Door het volgen van een zwangerschapscursus krijg je meer informatie en ben je beter voorbereid op wat gaat komen. Een goede voorbereiding zorgt er voor dat je met een beter gevoel zwanger bent en met vertrouwen je bevalling in gaat. Je kiest zelf welke cursus het beste bij je past. Je kunt een cursus volgen in groepsverband of samen met je partner.

Welkom!

  • Een vast vertrouwd team
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Avondspreekuren

Cursuscentrum

Agenda

Blijf op de hoogte van alle informatiebijeenkomsten en overige activiteiten.

Cursussen

Binnen ons cursuscentrum bieden we cursussen aan die zijn bedoeld om jou en je partner voor te bereiden op de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap.

Informatiebijeenkomsten

Om je goed voor te bereiden op de bevalling of het geven van borstvoeding, kun je deelnemen aan informatiebijeenkomsten. Na de geboorte van je kindje kun je in ons cursuscentrum andere moeders ontmoeten in het Mamacafe.