Baby- yoga is “ontspanning en plezier voor 2”, een combinatie van yoga-oefeningen, baby-gym en spelmassage. De oefeningen zijn gericht op baby’s vanaf vier maanden tot ze bijna lopen. Baby-yoga is een veilige en ontspannen manier om allerlei oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor baby’s. Het zijn geen ingewikkelde grepen/oefeningen, maar we leren om op een speelse manier bezig te zijn met baby’s.

In totaal leer je 42 oefeningen. Een aantal van deze oefeningen (19) worden uitgevoerd op hele leuke liedjes en rijmpjes! Je ontvangt de cd “ontspanning en plezier voor 2”. Hierop staan prachtige babyliedjes om samen met je baby te genieten van de leukste yoga-oefeningen en spelmassage. Als bonus vier prachtige instrumentale nummers om een ontspannende sfeer te creëren.

Met de aangereikte houdingen, technieken en liedjes voelen ouder en kind zich vertrouwd met elkaar en de onderlinge band wordt hierdoor versterkt. Naast het feit dat baby’s erg genieten van deze oefeningen houden ze ook de spieren en gewrichten soepel, bevorderen ze hun ontwikkeling en vergroten ze het lichaamsbesef.

Docent:

Gonny van Zutven, fysiotherapeute

Cursusdag:

vrijdag- en zaterdagochtend

Aantal lessen:

4 lessen.

Kosten:

€10.00 per les van 1 uur

Meer informatie

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Gonny v. Zutven. Tel.: 0413-476894 www.gonnyvanzutven.nl

Welkom!

  • Een vast vertrouwd team
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Avondspreekuren

Inschrijven Baby-yoga